Massage

Svensk klassisk massage


Klassisk massage

Släpper spänningar i musklerna med tekniker som efflurage (strykningar/glidningar), petrissage (knådningar/saxningar), friktion (glidningar i cirkelrörelser) och tapotement (snabba, lätta rytmiska slag som tränger djupt ner i musklerna).


Delkroppsmassage - 30min 450 kr

Jag går igenom den del av kroppen du känner dig stel eller trött i, till exempel rygg och axlar. Det blir då en mer djupgående behandling på de ställena som vi valt att gå igenom.


Delkroppsmassage - 45min 550 kr

Jag går igenom den del av kroppen du känner dig stel eller trött i, till exempel rygg och axlar. Det blir då en mer djupgående behandling på de ställena som vi valt att gå igenom.


Helkropps-/delkroppsmassage - 60min 650 kr

Jag går igenom rygg/axlar, ben (fram och baksida) samt armar en lite snabbare genomgång för kroppens stora muskelgrupper.


Bambu-massage


Bambu-massage - 30min 450kr

Delkroppsmassage med hjälp av bambupinnar, en djupgånde massage som tillsammans med speciell olja rensar ut kroppen ordentligt på slaggprodukter.


Bambu-massage - 60min 650kr

En djupgående massage med bambu-pinnar där man jobbar över hela kroppen eller på valda delar av kroppen. Tillsammans med en speciell olja rensas kroppen mycket effektivt på slaggprodukter.


Hot Stone-massage


Hot Stone-massage, helkropp - 80min 750kr

Massage av baksida ben, rygg/axlar, framsida ben, mage samt armar och dekortage. Varje kroppsdel värms upp med avslappningsmassage som sedan följs av massage med varma lava stenar (håller en temperatur mellan 37 och 40 grader, beror på individen). Stenar läggs även ut på olika ställen som är kända för att ge en skön avslappning i kropp och själ. Denna behandlingen är en riktig lyxbehandling som får dig avslappnad och varm i kroppen.


Hot Stone-massage, delkropp - 40min 550 kr

Som ovan behandling, men en kortare variant där man själv får välja vilka delar som känns mest angelägna.


Avslappningsmassage


Avslappningsmassage, taktil massage - 40min 550 kr

En skön avkoppling från en stressig vardag, en massage som består av olika efflurage (strykningar). Du ligger hela tiden på magen och massagen börjar på baksidan av benen samt fötter för att sedan gå upp mot ryggen och avslutas med armar och händer.

Förhinder?

Vänligen meddela oss, via mejl eller telefon, senast 24 timmar innan er bokade tid.

Ej avbokad tid debiteras via faktura enligt gällande taxa. Vi som erbjuder er behandling förbinder oss att avsätta tid med er och ingen annan och ni förbinder er att komma (muntligt avtal). Med hopp om förståelse.