Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandlingar


Exuviance hudvårdssystem har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos dig som inte behöver söka vård hos en läkare, men som ändå vill utnyttja fördelarna med medicinskt framtagen hudvård. Din hudterapeut skräddarsyr behandlingen till just din hudtyp och eventuellt problem. Exuviance behandling arbetar på fina linjer, rynkor, ojämn pigmentering, torrhet och minskar uppkomsten av akne. Även hud som är sensitiv, har rosacea eller atopiskt eksem ska med fördel gå behandling. Inte bara en avancerad behandling med dokumenterad effekt utan även en stunds skön avkoppling.


Exuviance klassiska ansiktsbehandling - 60min 650 kr

En rengörande och cellstimulerande ansiktsbehandling med AHA-peeling, portömning och ansiktsmask. Ingår: rengöring, AHA-peeling, portömning, mask och avslutande produkter anpassade efter hudtyp.


Exuviance lyxiga ansiktsbehandling - 80min 750 kr

En lyxig, avslappnande och cellförnyande behandling med AHA-peeling, portömning och massage. Ingår: rengöring, AHA-peeling, portömning, massage av ansikte, hals och dekolletage, mask och avslutande produkter anpassade efter hudtyp.


Exuviance ansiktsbehandling express - 30min 450 kr

En rengörande och cellstimulerande ansiktsbehandling med AHA-peeling och avslutande mask. Ingår, rengöring, AHA-peeling, mask och avslutande produkter anpassad efter hudtyp.


Exuviance askungebehandling - 30min 450 kr

En quickfix-behandling för ultimat make-up underlag och ¨askunge¨ effekt. Ingår, rengöring, AHA-peeling med citronsyra, Guldmask och ögonmask samt avslutande produkter anpassad efter hudtyp.


Fransar och bryn


Frans- och brynfärgning - 30min 300 kr

Vi väljer ut din färg för bryn och fransar, inkluderar även ansning/formning av brynen.


Fransfärg - 20min 250 kr


Brynfärg - 20min 250 kr

Inkluderar även ansning/formning av brynen.Förhinder?

Vänligen meddela oss, via mejl eller telefon, senast 24 timmar innan er bokade tid.

Ej avbokad tid debiteras via faktura enligt gällande taxa. Vi som erbjuder er behandling förbinder oss att avsätta tid med er och ingen annan och ni förbinder er att komma (muntligt avtal). Med hopp om förståelse.