Svensk klassisk massage

Klassisk massage

Släpper spänningar i musklerna med tekniker som efflurage (strykningar/glidningar), petrissage (knådningar/saxningar), friktion (glidningar i cirkelrörelser) och tapotement (snabba, lätta rytmiska slag som tränger djupt ner i musklerna).

Delkroppsmassage - 30min 450 kr

Jag går igenom den del av kroppen du känner dig stel eller trött, till exempel rygg och axlar. Det blir då en mer djupgående behandling på de ställena som vi valt att gå igenom.

Helkropps-/delkroppsmassage - 45min 550 kr

Jag går igenom rygg/axlar, ben (fram och baksida) samt armar en lite snabbare genomgång för kroppens stora muskelgrupper.

Helkropps-/delkroppsmassage - 60min 650 kr

Jag går igenom rygg/axlar, ben (fram och baksida) samt armar en lite snabbare genomgång för kroppens stora muskelgrupper.

 

 

Bambu-massage

Bambu-massage - 30min 400kr

Delkroppsmassage med hjälp av bambupinnar, en djupgånde massage som tillsammans med speciell olja rensar ut kroppen ordentligt på slaggprodukter.

Bambu-massage - 60min 550kr

En djupgående massage med bambu-pinnar där man jobbar över hela kroppen eller på valda delar av kroppen. Tillsammans med en speciell olja rensas kroppen mycket effektivt på slaggprodukter.

 

 

Hot Stone-massage

Hot Stone-massage, helkropp - 80min 750kr 

Massage av baksida ben, rygg/axlar, framsida ben, mage samt armar och dekortage. Varje kroppsdel värms upp med avslappningsmassage som sedan följs av massage med varma lava stenar (håller en temperatur mellan 37 och 40 grader, beror på individen). Stenar läggs även ut på olika ställen som är kända för att ge en skön avslappning i kropp och själ. Denna behandlingen är en riktig lyxbehandling som får dig avslappnad och varm i kroppen.

Hot Stone-massage, delkropp - 40min 550 kr

Som ovan behandling, men en kortare variant där man själv får välja vilka delar som känns mest angelägna. 

 

Avslappningsmassage

Avslappningsmassage, taktil massage - 40min 550 kr

En skön avkoppling från en stressig vardag, en massage som består av olika efflurage (strykningar). Du ligger hela tiden på magen och massagen börjar på baksidan av benen samt fötter för att sedan gå upp mot ryggen och avslutas med armar och händer. I massagen används Klockaregårdens handgjorda massageoljor där du väljer doft.

 

Förhinder?

Vänligen meddela mig, via mail eller telefon, senast 24 timmar innan er bokade tid, annars debiteras ni via faktura enligt gällande taxa. Jag som erbjuder dig behandling förbinder mig att avsätta den tiden med dig och ingen annan och du förbinder dig att komma (muntligt avtal). Med hopp om förståelse.

För företag

Jag har även servicen att komma ut till just ert företag och ta emot era anställda på jobbet, för mer information, vänligen kontakta mig, så kommer vi överens om både pris och tid. Självklart har jag möjligheten att använda mig av alla mina behandlingsmetoder, så ni får en fullständig friskvårdslösning

Innehar f-skattsedel

I närheten - för ditt välbefinnande • Skepparegatan 18C • 371 30 Karlskrona • 0709-92 93 32 • kim@inarheten.com