Fotvård/pedikyr

Manuell fotvård/Pedikyr - 55min 550 kr

Inkluderar fotbad, klippning av naglar, nagelbandsarbete samt borttagning av förhårdnade mildare nageltrång och liktorna, fot- och benmassage. (Ej medicinsk fotvård).

Manuell fotvård/Pedikyr inkl. lack - 60min 600 kr

Inkluderar fotbad, klippning av naglar, nagelbandsarbete samt borttagning av förhårdnade mildare nageltrång och liktorna, fot- och benmassage. (Ej medicinsk fotvård). Priset inkluderar ett ReQ-nagellack.

Fot-Spa - 45min 400 kr

En behandling för dig med trötta och stela fötter. Inkluderar fotbad, scrub, lerinpackning samt lätt filning av fötterna. Avslutas med en skön fot- och benmassage.

 

 

 

 

 

 

 

Förhinder?

Vänligen meddela mig, via mail eller telefon, senast 24 timmar innan er bokade tid, annars debiteras ni via faktura enligt gällande taxa. Jag som erbjuder dig behandling förbinder mig att avsätta den tiden med dig och ingen annan och du förbinder dig att komma (muntligt avtal). Med hopp om förståelse.

För företag

Jag har även servicen att komma ut till just ert företag och ta emot era anställda på jobbet, för mer information, vänligen kontakta mig, så kommer vi överens om både pris och tid. Självklart har jag möjligheten att använda mig av alla mina behandlingsmetoder, så ni får en fullständig friskvårdslösning

Innehar f-skattsedel

I närheten - för ditt välbefinnande • Skepparegatan 18C • 371 30 Karlskrona • 0709-92 93 32 • kim@inarheten.com