Spa-behandlingar

Djuprengöring för ryggen - 45min 550 kr

Rengöring, frimator-peeling, ånga, rengöring av porerna och mask på ryggen.

Kroppsinpackning - 30min 480 kr

En skön behandling för hela kroppen.

Du väljer mellan Dharmazones Eco Detox Body Mask och Eco Clay Body Mask. En för utrensning av slaggprodukter i kroppen och en lerinpackning för fukt och förnyelse av huden. En enklare ansikts-kur samt huvudmassage ingår.

Kroppsskrubb - 30min 480 kr

En skön skrubb för hela kroppen, tar bort döda hudceller och få en skön lyster på din hud. Produkterna som används kommer från Dharmazone och du kan välja på Eco Smooth Body Scrub och Eco Detox Body Scrub.

Kroppsskrubb och inpackning - 60min 650 kr

En helhetsbehandling för din kropp som börjar med en helkroppsskrubb som följs av en inpackning av hela kroppen samt en enklare ansikts-kur och huvudmassage. Produkterna som används kommer från Dharmazone och du kan välja på Eco Smooth Body Scrub och Eco Detox Body Scrub, samt Eco Detox Body Mask och Eco Clay Body Mask.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förhinder?

Vänligen meddela mig, via mail eller telefon, senast 24 timmar innan er bokade tid, annars debiteras ni via faktura enligt gällande taxa. Jag som erbjuder dig behandling förbinder mig att avsätta den tiden med dig och ingen annan och du förbinder dig att komma (muntligt avtal). Med hopp om förståelse.

För företag

Jag har även servicen att komma ut till just ert företag och ta emot era anställda på jobbet, för mer information, vänligen kontakta mig, så kommer vi överens om både pris och tid. Självklart har jag möjligheten att använda mig av alla mina behandlingsmetoder, så ni får en fullständig friskvårdslösning

Innehar f-skattsedel

I närheten - för ditt välbefinnande • Skepparegatan 18C • 371 30 Karlskrona • 0709-92 93 32 • kim@inarheten.com