Håltagning

Håltagning öra/öron - 199kr för ett hål, 349kr för två.

För dig som vill ta ett eller flera hål i öronen hjälper jag dig med Blomdahl Medical Beauty-håltagning, ett mycket hygieniskt och hudvänligt sätt att få hål i öronen på. Engångs-kassetter används för bästa resultat. För dig som tar hål för första gången tar jag på båda sidor samtidigt om så önskas, perfekt för barn som vill ta hål. Du får med dig ett rengöringskit så du kan sköta dina nytagna hål på bästa sätt.

Håltagning näsa - 250kr

För dig som vill ta hål i näsan hjälper jag dig med Blomdahl Medical Beauty-håltagning, ett mycket hygieniskt och hudvänligt sätt att få hål i näsan på. Engångs-kassetter används för bästa resultat. Du får med dig ett rengöringskit så du kan sköta dina nytagna hål på bästa sätt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förhinder?

Vänligen meddela mig, via mail eller telefon, senast 24 timmar innan er bokade tid, annars debiteras ni via faktura enligt gällande taxa. Jag som erbjuder dig behandling förbinder mig att avsätta den tiden med dig och ingen annan och du förbinder dig att komma (muntligt avtal). Med hopp om förståelse.

För företag

Jag har även servicen att komma ut till just ert företag och ta emot era anställda på jobbet, för mer information, vänligen kontakta mig, så kommer vi överens om både pris och tid. Självklart har jag möjligheten att använda mig av alla mina behandlingsmetoder, så ni får en fullständig friskvårdslösning

Innehar f-skattsedel

I närheten - för ditt välbefinnande • Skepparegatan 18C • 371 30 Karlskrona • 0709-92 93 32 • kim@inarheten.com